Politica de cookies

1. Raspunderea site-ului

Acest site este administrat de catre www.centruljeanconstantin.ro si proprietar al site-ului www.centruljeanconstantin.ro In calitate de administrator ne rezervam dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si conditiile de utilizare conform normelor in vigoare. Folosirea acestui site, a serviciilor continute in el, este gratuita, sub rezerva respectarii de catre vizitatori a acestor termeni si conditii. Aceste reguli precizeaza modul de folosire de catre utilizatori a site-ului www.centruljeanconstantin.ro, iar relatiile sau eventualele probleme ce pot aparea sunt guvernate de legi aplicabile in Romania si Uniunea Europeana.  

2. Dreptul de proprietate

Continutul (texte+imagini) publicate de www.centruljeanconstantin.ro se afla sub protectia legilor privind drepturile de proprietate intelectuala (conform Legislatiei in vigoare privind drepturile de autor). Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din aceste articole este categoric interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al autorului. Informatiile cuprinse in descrierea produselor de pe www.centruljeanconstantin.ro, precum si informatiile provenind din cadrul bannerelor publicitare continute in site-ul www.centruljeanconstantin.ro sunt protejate de legile privind drepturile de proprietate intelectuala. Vizitatorii sau membrii site-ul www.centruljeanconstantin.ro nu au dreptul sa preia, vanda, reproduca sau distribuie materiale provenind din site- ul www.centruljeanconstantin.ro fara acordul proprietarului site-ului. Imaginile si o parte din iconitele utilizate in cadrul acestui site apartin domeniului public si nu necesita acordul de utilizare. In caz de a fost facuta o eroare si observati ca imaginea dumneavoastra a fost folosite fara licenta de utilizare, va rog sa luati legatura cu administratorul site-ului, completand formularul de contact, pentru a remedia problema. Pentru utilizarea acestui site este necesara citirea si acceptarea acestor reguli in totalitatea lor.  

3. Conditii de utilizare

www.centruljeanconstantin.ro pune la dispozitie informatii in scop informativ general legat de produsele si ofertele valabile intr-un interval de timp. www.centruljeanconstantin.ro garanteaza ca website-ul, serverele pe care acesta este gazduit sau e-mail-urile trimise de www.centruljeanconstantin.ro, nu contin virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Nu garantam ca utilizarea acestui site va fi neintrerupta sau fara erori. Prin derogare de la orice prevedere a acestor termeni si conditii, in masura maxima admisa de lege, nu putem fi responsabili pentru functionarea sau disponibilitatea site-ului, indiferent de motivele sau factorii care au condus la intreruperea sa. Nu oferim nicio garantie in ceea ce priveste conditiile de comunicatie ale utilizatorilor, inclusiv starea de functionare a computerului personal. Mai mult decat atat, printre informatiile publicate pe site nu se regaseste niciuna care sa faca trimitere la device-ul dintre calculatorul utilizatorului si site. Accesarea www.centruljeanconstantin.ro se face exclusiv prin vointa dumneavoastra personala. www.centruljeanconstantin.ro nu se face raspunzator de eventualele erori sau omisiuni ce pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor sau a informatiilor de pe site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii paginilor ce compun site-ul. www.centruljeanconstantin.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment datele de pe site, in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele oferite sau modificarile constitutionale. www.centruljeanconstantin.ro nu declara, nu garanteaza, nu aproba si nu isi asuma niciun fel de responsabilitate in ceea ce priveste site-urile externe care contin link-uri catre acest site. Niciun site extern pe care-l vizitati ca urmare a accesarii unui link de pe www.centruljeanconstantin.ro nu se afla sub verificarea si controlul www.centruljeanconstantin.ro, iar vizitarea site-ului extern se face exclusiv pe raspunderea dumneavoastra.  

4. Securitate

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, respectiv utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea si/sau copierea de informatii cu scopul de a le comercializa ori alte asemenea actiuni vor fi pedepsite conform legii. www.centruljeanconstantin.ro se obliga sa nu transmita/publice nici o informatie dintre cele pe care le are in baza de date cu exceptia unui caz penal in care ii sunt solicitate aceste date. Pentru securizarea datelor personale accesul la aceste date este limitat doar la conditiile de utilizare a datelor si doar la persoanele autorizate sa le proceseze si sa le cripteze. 

5. Comenzi

Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de livrare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii. Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Livratorul poate sa il contacteze pentru a livra comanda. Livratorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:     neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;    invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de www.splendidgo.ro    datele furnizate de catre Client, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;  

6. Politica de vanzare

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client. Pentru motive justificate www.centruljeanconstantin.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel www.centruljeanconstantin.ro. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al www.centruljeanconstantin.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.  Comunicarea cu www.centruljeanconstantin.ro se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. www.centruljeanconstantin.ro are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.  Toate tarifele aferente produselor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.  

7. Feedback si alte sugestii

Vizitatorii trimite feedback, si alte tipuri de continut (sugestii, idei, comentarii, intrebari sau alte informatii) atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, nu este obscen, amenintator, defaimator, invadeaza intimitatea, incalca drepturi de proprietate intelectuala, sau este daunator unor terte parti.  Sunt refuzate daca sunt inacceptabile si contin virusi software, campanii politice, solicitari comerciale, scrisori in lant, sau orice alta forma de „spam”. Datele ca nume si email sunt cerute in aceste situatii doar pentru a ne asigura ca nu sunt “spam”. Adresa de e-mail ramane secreta pentru ceilalti utilizatori ai site-ului, doar numele si feedback-ul sunt date publice conform acceptului dat de dumneavoastra pentru a face publica opinia dumneavoastra in legatura cu un subiect pe aceasta platform. Pentru aceste date publice nu raspundem de utilizarea lor de catre terte persoane deoarece nu intra sub protectia site-ului.  

8. Facturare – plata

Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.centruljeanconstantin.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.  Pretul si modalitatea de plata sunt specificate in fiecare Comanda. www.centruljeanconstantin.ro va emite catre Cumparator bon fiscal pentru produsele livrate. La cerere se poate emite catre Cumparator factura pentru produsele livrate. Obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.   Entitatea autorizata sa presteze servicii de stocare a datelor de card utilizata de noi este PayU SA, societate constituita si care functioneaza conform legislatiei din Polonia, înregistrată în Registrul Întreprinderilor ținut de Tribunalul Poznań-Nowe Miasto I Wilda w Poznaniu, sub numărul de înregistrare 0000274399, având sediul social situat în 182 Grunwaldzka, 60-166 Poznan, Polonia.  In anumite cazuri, pentru mentinerea securitatii Tranzactiilor, la inregistrarea Comenzii, Cumparatorului i se va solicita sa autorizeze plata prin reintroducerea parolei aferente Contului sau utilizarea amprentei digitale in cazul terminalelor mobile care au aceasta facilitate.  Pentru motive de securitate a Tranzactiilor Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul este sfatuit sa nu ramana logat pe Site si sa nu seteze optiunea de logare automata pe dispozitivele mobile. Divulgarea parolei de acces in cont nu este permisa si se recomanda folosirea unei parole cu caracter puternic de securitate (de ex.: sa contina cel putin opt caractere, incluzand litere mari, litere mici, cifre si caractere speciale).  Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul poate introduce datele mai multor carduri de plata pe care le detine, pentru care se poate activa optiunea de plata PaybyClick, fiind asociat cate un Token pentru fiecare card de plata. De asemenea, Clientul/ Utilizatorul/ Cumparatorul poate oricand sterge orice Token dezactivad astfel serviciul PaybyClick.  

9. Incheierea acordului

Toate politicile de utilizare ale site-ului sunt obligatorii pentru o buna interactiune a vizitatorilor cu site-ul. In ceea ce priveste optiunile de informatii personale, aveti dreptul de a acorda doar optiunile pe care le doriti de utilizare a lor (cum ar fi: pastrarea pentru newsletter, utilizarea in inbunatatirea cooki-urilor etc.

Ultimele noutăți

Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret ”Jean Constantin”